VIJESTI

Znate li je šta je znanje bezbjednosti opoziranih roll dumper proizvoda?

Opozirani Roll dumper proizvodi su posebni vrs vozila koji mogu skećati hopper za kratkom udaljenosti transporti materijala. Na tijelo je instaliran kontejner "kuket", koji se može prebaciti kako bi olakšao otvaranje.


Zagradnje stranke i Konferencija rada protiv korrupcije 2017.


C-tip rotor dumper kaže: Ja su zahtjevi bezbjednosti za kamionike?

Kamion je posebni vrsta vozila za kratkom udaljenosti transporti materijala s a hopper. Na tijelo je instaliran kontejner "kuket", koji se može prebaciti kako bi olakšao otvaranje.


Komunistički komitet za mladosti fabrike je pokrenuo natjecanju govora "Popuniti vaše rukeve i rade naoko da te okupi pozitivnu Energja"


C-tip rotor dumper kaže: šta je znanja koriste kamionike u zimu?

Kamion je posebni vrsta vozila za kratkom udaljenosti transporti materijala s a hopper. Na tijelo je instaliran kontejner "kuket", koji se može prebaciti kako bi olakšao otvaranje. Sastavljena je od hoppera i šeta šeta.


Wuhan Power Equipment Factory osvojila je ponudu za kupovinu ugovor "Atro Dumper i Auxiliary Equipment"

Pottendne 19. septembra 2017. godine, "Krođenje mladosti" innovacije i kompeticije za entreprenedaciju. Odbora radnog komiteta Hubei provincijskog zaprisane za lige


Staking puta (PXD) kaže: znanja cijene opterećenja broda!

Cijena optereća Kine broda je velika velika velika materijalna mašina koja se koristi u veoma materijalnoj terminali. Općenito, cijena opteređa China broda se sastavljena od pojasa, prebacijskog pojasa, teleskopski slajd, repa automobil, putovanja uređaj, mast, kule, uređaj za pitanje, i uređaj slewing.


Fabrika Wuhan Power Equipment osvojila je dvije nagrade u 2017 "Kraćajući mladosti" vlasništvo mladosti "Double Innovacija Konkurenja

Pottendne 19. septembra 2017. godine, "Krođenje mladosti" innovacije i kompeticije za entreprenedaciju. Odbora radnog komiteta Hubei provincijskog zaprisane za lige


pogledajte više proizvoda